• Resitec Pavipox
  • Resitec Pavipox
  • Resitec Pavipox
  • Resitec Pavipox
  • Resitec Pavipox

Paviments de Poliuretà a Barcelona

⇠ Tornar


Els paviments de poliuretà són revestiments per a terres que utilitzen poliuretà com a component principal. El poliuretà és un material polimèric que es forma mitjançant la reacció química entre poliols i diisocianats. Aquest material té propietats excepcionals que el fan adequat per a diverses aplicacions, inclosos els paviments.


Els paviments de poliuretà són coneguts per ser duradors i resistents al desgast. Tenen una vida útil prolongada i poden suportar trànsit pesat, cosa que els fa ideals per a entorns industrials, comercials i residencials. La seva gran resistència química, fan del poliuretà un sòl resistent a molts productes químics, com ara olis, greixos i solvents. Això fa que els paviments de poliuretà siguin adequats per a entorns industrials on s'utilitzen substàncies químiques corrosives.


És de fàcil neteja, resistent a l'abrasió i de gran adherència, cosa que garanteix una instal·lació segura i duradora. El poliuretà és un material flexible, cosa que contribueix a la resistència del paviment davant impactes i deformacions. Hi ha una àmplia gamma de varietats, amb diferents acabats, des de brillants fins a mat, cosa que permet adaptar-se a diferents preferències estètiques.


Molts paviments de poliuretà són resistents a la humitat, cosa que els fa adequats per a aplicacions en entorns humits com cuines i banys.


Aquests paviments s'utilitzen en una àmplia gamma d'aplicacions, des d'entorns industrials fins a comercials i residencials, per la seva versatilitat i durabilitat. Tot i això, és important seguir les recomanacions del fabricant per a la instal·lació i el manteniment adequats, ja que això pot variar segons el tipus específic de paviment de poliuretà utilitzat.


Paviments de Poliuretà

Facebook Twitter Google Maps